Gæstebog

Tak fordi du besøger min hjemmeside. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen.

Email Hjemmeside 23-04-2013

Jonas Krog

Hej Keld

Jeg kunne godt tænke mig at tage en snak med dig ang. et madprogram til den nye kanal TV2 FRI, så giv mig meget gerne et kald på tlf. 27 53 03 06.

Jonas / Mastiff TV

Email Hjemmeside 13-03-2013

Philippe Callec

Très interessant! Bravo, en espèrant que l'on se voit de nouveau, cette fois-ci pour goûter aux recettes de chacun e pas simplement boire du bon whisky :-)!

Je n'ai pas de site web, mais je mets celui de mon frêre qui est gastronome aussi!

Email 22-02-2013

Martin Jensen

Dejlig læsning, tak.
Vi glæder os nu endnu mere, til om 2 dage; afrejse til Negombo og Unawatuna, og hvad det så udvikler sig til yderligere :-):-)

Email 25-11-2012

Alice Møll

AnneMad ristede for nok et årstid siden spidskommen og hel kardemomme på panden og mortede det. Du skulle vel ikke have opskriften?
Det hedder hårnet - ikke hårdnet. venlig hilsen

Email Hjemmeside 05-04-2012

HP

Tak for en inspirerende side med lækre madopskrifter. Jeg er selv stor tilhænger af det italienske køkken med tilhørende vine. Mvh.

Email Hjemmeside 05-02-2012

Torben Hald

HVor kan man købe snegle på dåse?

Email Hjemmeside 23-07-2011

Christian

Hej

Super side med forskellige kryddersnapse - den er virkelig skøn til inspration fremover. Jeg skal selv igang med at lave nogle nye spændende. Jeg har netop lavet en dildsnaps, som kun fik lov til at stå 4 dage (efter råd fra en anden) det synes jeg var for lidt. Så fremover vil jeg gøre som du skriver at lade den stå i mindst en måned.

Email 18-03-2011

Grethe

Hej Keld
Det var da en super ide. Jeg vil kigge med jævne mellemrum.

Kh Grethe

Seneste kommentarer

01.12 | 12:34

Hej Keld
Jeg læste notatet om sildelagkage, jeg vil gerne bede om din opskrift-/skrifter.
På forhånd tak.
Mange skønne opskrifter. Har ikke prøvet nogle endnu, men det vil jeg rode bod på.
Hilsen
Kaj

29.08 | 18:05

Kan man tage sildene op af lagen og stege dem igen inden servering, så de serveres varme/lune?

15.02 | 15:18

I Historisk Samfund for Viborgegnen er vi i gang med at tilrettelægge foredragssæsonen 2023. I uge 39 i sept. vil vi sætte fokus på Osmannerrigets fald. Vil det være nogetfor dig at komme til Viborg

25.12 | 18:11

Hej Keld. Flot arbejde, det kunne også være interessant at få den massive hjælp til Rusland fra de Allierede via Murmansk med i fortællingen. Den stod på i alle krigsårene og kostede over 3000 søfolk.

Del siden