Tak fordi du besøger min hjemmeside. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen.
Email Hjemmeside 23-04-2013
Jonas Krog
Hej Keld
Jeg kunne godt tænke mig at tage en snak med dig ang. et madprogram til den nye kanal TV2 FRI, så giv mig meget gerne et kald på tlf. 27 53 03 06.
Jonas / Mastiff TV
Email Hjemmeside 13-03-2013
Philippe Callec
Email 22-02-2013
Martin Jensen
Dejlig læsning, tak.
Vi glæder os nu endnu mere, til om 2 dage; afrejse til Negombo og Unawatuna, og hvad det så udvikler sig til yderligere :-):-)
Email 25-11-2012
Alice Møll
AnneMad ristede for nok et årstid siden spidskommen og hel kardemomme på panden og mortede det. Du skulle vel ikke have opskriften?
Det hedder hårnet - ikke hårdnet. venlig hilsen
Email Hjemmeside 05-04-2012
HP
Tak for en inspirerende side med lækre madopskrifter. Jeg er selv stor tilhænger af det italienske køkken med tilhørende vine. Mvh.
Email Hjemmeside 23-07-2011
Christian
Hej
Super side med forskellige kryddersnapse - den er virkelig skøn til inspration fremover. Jeg skal selv igang med at lave nogle nye spændende. Jeg har netop lavet en dildsnaps, som kun fik lov til at stå 4 dage (efter råd fra en anden) det synes jeg var for lidt. Så fremover vil jeg gøre som du skriver at lade den stå i mindst en måned.
Seneste kommentarer
01.12 | 12:34
Hej Keld
Jeg læste notatet om sildelagkage, jeg vil gerne bede om din opskrift-/skrifter.
På forhånd tak.
Mange skønne opskrifter. Har ikke prøvet nogle endnu, men det vil jeg rode bod på.
Hilsen
Kaj
29.08 | 18:05
Kan man tage sildene op af lagen og stege dem igen inden servering, så de serveres varme/lune?
15.02 | 15:18
I Historisk Samfund for Viborgegnen er vi i gang med at tilrettelægge foredragssæsonen 2023. I uge 39 i sept. vil vi sætte fokus på Osmannerrigets fald. Vil det være nogetfor dig at komme til Viborg
25.12 | 18:11
Hej Keld. Flot arbejde, det kunne også være interessant at få den massive hjælp til Rusland fra de Allierede via Murmansk med i fortællingen. Den stod på i alle krigsårene og kostede over 3000 søfolk.