12 års traditioner blev brudt!

Efter i 12 år at have serveret sildefrokost 2. juledag for familie og venner, besluttede jeg i 2012 at lave en slags "Farmorfrokost" (se under "Frokost-forretter"). Frokosten var sådan set udmærket, men jeg fik ikke megen ros, men derimod strenge pålæg om i 2013 at vende tilbage til min sildefrokost! Herunder kan du se menuen for 2012:

Julefrokost hos Keld

Onsdag den 26. december 2012

Menu:

1. Marinerede sild med løg,

kapers og karrysalat

- gammeldags modnede sild fra Lykkeberg

2. Kryddersild med

sennepsdressing

og små kogte kartofler

- gammeldags modnede sild fra Lykkeberg

3. Stegte sild

- med sennep, dild og akvavit

4. Mørbradbøffer

- med bløde løg

5. Belgisk tatar

- med salat

6. Hamburgerryg

- hjemmekogt og med

hjemmelavet, italiensk salat

7. Sommersalat

 - hjemmelavet

8. Krebsehalesalat

- hjemmelavet

9. Lidt ost

- med radiser

- alt sammen serveret med godt brød til!

(hjemmebagt rugbrød, godt købefranskbrød og ciabata flutes)

NB: "Farmor frokost" finder du under "Frokost-forretter", de stegte sild er opskrift nr. 30 under "Sildefrokost 2000-2011", og "Belgisk tatar" finder du også under "Frokost-forretter".

Seneste kommentarer

01.12 | 12:34

Hej Keld
Jeg læste notatet om sildelagkage, jeg vil gerne bede om din opskrift-/skrifter.
På forhånd tak.
Mange skønne opskrifter. Har ikke prøvet nogle endnu, men det vil jeg rode bod på.
Hilsen
Kaj

29.08 | 18:05

Kan man tage sildene op af lagen og stege dem igen inden servering, så de serveres varme/lune?

15.02 | 15:18

I Historisk Samfund for Viborgegnen er vi i gang med at tilrettelægge foredragssæsonen 2023. I uge 39 i sept. vil vi sætte fokus på Osmannerrigets fald. Vil det være nogetfor dig at komme til Viborg

25.12 | 18:11

Hej Keld. Flot arbejde, det kunne også være interessant at få den massive hjælp til Rusland fra de Allierede via Murmansk med i fortællingen. Den stod på i alle krigsårene og kostede over 3000 søfolk.

Del siden