Efter i 12 år at have serveret sildefrokost 2. juledag for familie og venner, besluttede jeg i 2012 at lave en slags "Farmorfrokost" (se under "Frokost-forretter"). Frokosten var sådan set udmærket, men jeg fik ikke megen ros, men derimod strenge pålæg om i 2013 at vende tilbage til min sildefrokost! Herunder kan du se menuen for 2012:
Julefrokost hos Keld
Onsdag den 26. december 2012
Menu:
1. Marinerede sild med løg,
kapers og karrysalat
- gammeldags modnede sild fra Lykkeberg
2. Kryddersild med
sennepsdressing
og små kogte kartofler
- gammeldags modnede sild fra Lykkeberg
3. Stegte sild
- med sennep, dild og akvavit
4. Mørbradbøffer
- med bløde løg
5. Belgisk tatar
- med salat
6. Hamburgerryg
- hjemmekogt og med
hjemmelavet, italiensk salat
7. Sommersalat
- hjemmelavet
8. Krebsehalesalat
- hjemmelavet
9. Lidt ost
- med radiser
- alt sammen serveret med godt brød til!
(hjemmebagt rugbrød, godt købefranskbrød og ciabata flutes)
NB: "Farmor frokost" finder du under "Frokost-forretter", de stegte sild er opskrift nr. 30 under "Sildefrokost 2000-2011", og "Belgisk tatar" finder du også under "Frokost-forretter".
Seneste kommentarer
01.12 | 12:34
Hej Keld
Jeg læste notatet om sildelagkage, jeg vil gerne bede om din opskrift-/skrifter.
På forhånd tak.
Mange skønne opskrifter. Har ikke prøvet nogle endnu, men det vil jeg rode bod på.
Hilsen
Kaj
29.08 | 18:05
Kan man tage sildene op af lagen og stege dem igen inden servering, så de serveres varme/lune?
15.02 | 15:18
I Historisk Samfund for Viborgegnen er vi i gang med at tilrettelægge foredragssæsonen 2023. I uge 39 i sept. vil vi sætte fokus på Osmannerrigets fald. Vil det være nogetfor dig at komme til Viborg
25.12 | 18:11
Hej Keld. Flot arbejde, det kunne også være interessant at få den massive hjælp til Rusland fra de Allierede via Murmansk med i fortællingen. Den stod på i alle krigsårene og kostede over 3000 søfolk.